Sötétben is jól fotózhat ezzel az appal

Night-photo-and-video-shoot

Gyorsan töltse le, most ingyenes!

Ha nem vagyunk elégedettek iPhone-unk kamerájával, pontosabban annak gyengébb fényviszonyok közben, illetve sötétben nyújtott teljesítményével, akkor tegyünk egy próbát az alábbi – rövid időre ingyenessé tett – alkalmazással.

Bár az iPhone-ok, különösen az újabb modellek kamerája jónak mondható, azért a sötétség kifog rajtuk, sötétben vagy gyenge fényviszonyok között nem számíthatunk túl jó eredményre. Ezen segíthet a Night Photo and Video Shoot nevű alkalmazás, amelyet rövid időre ingyenessé tettek az App Store-ban, azaz érdemes egy próbát tenni vele.

Ha a telepítése után sötétben szeretnénk fotózni vagy videózni, akkor az alapértelmezett kamera app helyett ezt indítsuk el. Egy egészen másmilyen felület fogad, ahol dinamikusan lehet változtatni a kamera érzékenységét, színszűrőket, „éjjel látó eszközöket” használhatunk, tulajdonképpen láthatóvá tehetjük és megörökíthetjük a kvázi-láthatatlant. Nemcsak a hátoldali, hanem a szelfi kamerát is használhatjuk az appban.

Az alkalmazás lehetőséget kínál arra is, hogy több csatornán (e-mail, Facebook, Twitter, Dropbox) is megosszuk a sötétben készült képeket. Az app iPhone 5 vagy annál fiatalabb készülékváltozatokkal használható.

Ha Androidra keres hasonló alkalmazást, ezt érdemes megnéznie.