A legdurvább extrémsport piercing bázisugrás !!!VIDEÓ!!!

Basejump-bazisugras-piercing-gravity

Bázisugrás tovább fejlesztve, avagy az ernyőt nem felveszik mint egy hátizsákot, hanem saját bőrükön fűzik át a karabinert.

A 29 éves San Franciscó-i Josh Miramant megunta eddigi életét, otthagyta informatikus állását és az év elején nyakába vette a világot. Eljutott Thaiföldre is, mégpedig Tonsaiba, ami a sziklamászók, bázisugrók egyik paradicsoma. Itt találkozott az orosz Stanislav Aksenovval, aki a bázisugrást fejlesztette eggyel tovább, módszere szerint: az ernyőt nem felveszik mint egy hátizsákot, hanem saját bőrükön fűzik át a karabinert.

Miramant nagyon él mióta otthagyta az unalmas életét: 22 nappal azután, hogy életében először bázisugrott, bevállalta a “karabinert a hátba” módszert. Az ugrás után elmondta, hogy nem hitte volna, hogy nem szakad ki belőle az ernyő, de ami a legmeglepőbb volt számára, hogy egyáltalán nem volt fájdalmas ugrás.

Az outsideonline beszélt orvosokkal, akik teljesen elhűltek a videót nézve, és természetesen senkinek sem ajánlják ezt módszert. Egyszerűen senki sem képes megmondani, hogy milyen magasságból és hány kilós embernek kell leugrania, hogy kiszakadjon a bőrből az ernyő. És akkor nem marad más mint a szabadesés.

 

!!! VIDEÓ !!!