Féláras fürdőnap lesz február 29-én!

Hungary_Budapest_aquaworld

Összegyűjtöttük, miért, hol és milyen kedvezmények várhatók.

A szökőév tiszteletére február 29-én kedvezményes belépőkkel, sőt, sok helyen félárú masszázsokkal és szaunaszeánszokkal ünnepelnek a hazai fürdők. Összegyűjtöttük, miért, hol és milyen kedvezmények várhatók.

A "Szökjön ki egy fürdőbe" felhívás teljesen új akciója a Magyar Fürdőszövetségnek, célja, hogy az ország számos pontján megtalálható fürdőhelyek egyikére invitáljon bennünket. Hiszen, ha már kaptunk idén plusz egy napot ajándékba, akkor miért ne tölthetnénk el azt csodálatosan: egy kellemes fürdőben, szaunázva, lazítva és csak várva a tavaszt. Tehát abszolút megéri kicsit tovább böngészni, mert elmondjuk, pontosan mely fürdőkben lehet beváltani ezt a nagylelkű kedvezményt, és milyen egyéb szolgáltatásokra. 

Február 29-én tehát 50%-os akciókkal várják a lazítani, kikapcsolódni vágyó vendégeket a résztvevő fürdők, melyek a következők lesznek:

Anna Gyógy-, Termál és Élményfürdő | Szeged 12.00-20.00 óráig minden fürdőbelépő árából 50% kedvezményt biztosítanak. 
Aquaworld | Budapest 50% kedvezmény az egész napos, esti és az időkorlátos belépőjegy árából.
Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidő Központ 50% kedvezmény a szauna belépőre.
Galerius Élményfürdő és Wellness Központ |Siófok Az egész napos belépőjegy az élményfürdőbe és a szauna világba 3600 Ft helyett 1800 Ft
Bogácsi Termálfürdő  Felnőtt belépőre, az ifjúsági jegyre és a nyugdíjas jegyre 50% kedvezményt
Csongrád Városi Gyógyfürdő és Uszoda Belépők árából 50% kedvezmény (a belépő ára tartalmazza a szaunavilág használatát is). Játszóházi belépő árából 50% kedvezmény. Egyéb program: Vízitorna 18 órakor
Gyomaendrődi Liget Fürdő Nonprofit Kft. Cellulitis kezelés és Lipolysis kezelés, wellness masszázsok  is 50% kedvezménnyel 
V-8 Uszoda és Szabadidőközpont | Szentendre wellness belépő 50% kedvezménnyel és ingyenes szauna programok 17 órától
Miskolctapolca Barlangfürdő Felnőtt fürdőbelépő 50% kedvezménnyel
Selyemréti Strandfürdő | Miskolc Minden belépő 700 Ft-ba fog kerülni
Miskolctapolcai Strand  Felnőtt Wellness, Szauna és Fitness kedvezményes áron 1400 Ft 
Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő 50%-os belépő a felnőtt jegyek árából 
Kecskeméti Fürdő A felnőtt, nyugdíjas és diák ”1.+2. zóna kombinált belépőjegy”, valamint a családi belépőjegy egész nap fél áron kapható. Ezekkel a jegytípusokkal a versenyuszoda, a termálfürdő és az élményfürdő használható.
Aquaticum Termálfürdő | Debrecen 50% kedvezmény a Termálfürdő egész napos belépőjegyeiből (felnőtt, diák, nyugdíjas, csoportos jegyek tarifális áraiból) és a Szaunavilág egész napos belépőjegyeiből (felnőtt, diák, nyugdíjas, csoportos jegyek tarifális áraiból).
Brigetio Gyógyfürdő | Komárom Felnőtt napi belépőjegy árából 50% kedvezményt adnak, így az 1800 Ft-os jegy 900 Ft-ba kerül.
Püspökladányi Gyógy- és Strandfürdő A fürdőbelépők árából és a szauna árából 50% kedvezményt biztosítanak.
Rózsa Fürdő és Gyógyászat Tótkomlós Szolárium, úszójegy árából biztosítanak 50% kedvezményt.
Aqua Land Termál és Élményfürdő | Ráckeve Fürdő Zóna napijegy árából 50% kedvezményt biztosítanak
Akácliget Fürdő | Karcag  A fürdőbelépőből 50% kedvezményel + éjszakai fürdőzés. 
Igali Gyógyfürdő  Az Igali-Gyógyfürdőben az alábbi kezelések árából biztosítanak 50% kedvezményt: masszázs illóolajos masszázs, nyirokmasszázs (40 perc)
Nagykátai Gyógy- és Strandfüdő csak nagykátai lakcímkártyával rendelkezőknek 50%-os kedvezményt a belépőjegy árából
Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum Páros Wellness Nap Extra kényeztető Spa csomag 50% kedvezménnyel: 7.900 Ft/2fő/nap áron.
Makói Hagymatikum Gyógyfürdő 50% kedvezmény a belépők árából
Harkányi Gyógyfürdő Ezen a napon a fürdőben csak felnőtt gyógyfürdő napi belépőt árusítanak napszaktól függetlenül: minden korosztály számára 50% és 1450 Ft/fő áron. A wellness szolgáltatások 50% áron foglalhatók előfoglalás esetén február 29-re. Egyéb program ezen a napon: szauna szeánszok
Hungarospa | Hajdúszoboszló 50% kedvezmény a belépők árából 
Berekfürdői Termál és Strandfürdő Minden fürdőbelépőből és frissítő masszázsból biztosítanak 50% 
Tisza-parti Gyógy- és Élményfürdő |Tiszakécske 50% kedvezmény az Aqua bár ital kínálatából, a Caracalla masszázs kádfürdőből és a szaunavilág belépő árából
Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő Minden típusú fürdőbelépőjegy árából 50% kedvezményt biztosítanak.
Borbála Gyógyfürdő | Algyő 50% napi szaunajegyből. Bérletes vendégek részére extra akció 1 belépés = 2 fő. A napi és a délutáni belépőkből 10% kedvezmény (Borbála kedvezménykártya tulajdonosokra a kedvezmény nem érvényes, de az 50%-os szaunakedvezmény igen).  Kiegészítő szolgáltatás: 3 féle tea a szaunaegységben, mely ingyenes a szaunavendégek részére.
Kiskunfélegyházi Városi Strand és Uszoda Minden napi belépőt vásárló vendég 50% kedvezményt kap minden szolgáltatásból is. 
Vulkán Gyógy- és Élményfürdő | Bükfürdő Felnőtt és gyermek napijegy: 990,- Ft, nyugdíjas 690,-, a napi szaunavilág napijegy 1500 Ft helyett 750 Ft.
Bükkszékfürdő | Bükkszék Szaunavilág használata egész nap ingyenes.
Markovits Kálmán Városi Uszoda | Hatvan Belépőjegy, szauna és gőzkabin szolgáltatások 50% kedvezménnyel
Szentesi Üdülőközpont NKFT 50%-os kedvezmény a napijegyek árából.
Dunaföldvári Gyógy- és Strandfürdő 50%-os kedvezmény a napijegyek árából.